Roermachine

Roermachine Een geschikte roermachine voor welke industriële toepassing dan ook treft u aan bij Gronfa Procestechniek! Al ruim zestig jaar is Gronfa dé specialist in industriële toepassingen. Onze installaties zijn inzetbaar in een breed scala aan industrieën, waaronder de chemie, de biotechnologie en de farmaceutische, cosmetische en levensmiddelenindustrie.

contact

Een menginstallatie voor uw bedrijf
Een roermachine is een installatie waarmee makkelijk mengbare vloeistoffen met elkaar vermengd worden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld mengen of dispergeren is dit een weinig intensieve activiteit. In het assortiment van Gronfa treft u verschillende roermachines aan:

  • Rotomix
  • Rotomaster
  • Propellorroerwerk
  • Kruisbalkroerwerk


Naast bovengenoemde roerwerken ziet u op deze website nog andere, uitgebreidere roerinstallaties.
Naast het leveren van de perfecte oplossing voor elke industriële toepassing, staat ook klanttevredenheid bij Gronfa hoog in het vaandel. Wij zijn in staat vanuit basiscomponenten klantspecifieke oplossing te fabriceren en, indien u dat wenst, te installeren. Daarnaast biedt Gronfa Procestechniek een uitstekende service en productspecifiek onderhoud. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een preventief onderhoudscontract af te sluiten.

Neem contact op
Wij adviseren u graag over de meest geschikte roermachine voor de specifieke industriële toepassing binnen uw bedrijf! Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Dat kan op verschillende manieren:


Bekijk meer van onze producten en diensten:
Productietechnieken - Procesinstallaties - Mixmachine - Mengers - Maalmachines - Industriële machines - Doseersysteem - Dispergeren - Afvullen - Vulinstallatie